Слушать онлайн песню FIRE - Mila Moskov (North Macedonia):

Сѐ почнува од еден сон,
Баш сѐ, од овде па до небото.
И не мора да кажам ни збор,
Го слушам само срцево.

I’m like a fire! I’m like a fire!
The music is my passion — it’s my life.
I’m like a fire! I’m like a fire!
Can you feel me now?

(Can you see?)
Can you see the spark that’s in my eyes?
(Can you see?)
With this flame I can fly!
(Can you see?)
I’m like a fire! I’m like a fire!
Can you feel me now?


Лесно е,
Ако веруваш во себе, сѐ
Лесно е.
Нема не,
Ништо сонот да го скрши, не,
Можеш сѐ.

И не мора да кажам ни збор,
Го слушам само срцево.

I’m like a fire!
I’m like a fire! I’m like a fire!
The music is my passion — it’s my life.
I’m like a fire! I’m like a fire!
Can you feel me now?

(Can you see?)
Can you see the spark that’s in my eyes?
(Can you see?)
With this flame I can fly!
(Can you see?)
I’m like a fire! I’m like a fire!
Can you feel me now?
Can you feel me now?

I’m like a fire! I’m like a fire!
Can you feel me now?
(I’m like a fire! I’m like a fire!)
I’m like a fire!Понравилась песня? Оставьте комментарий, поделитесь своим мнением.