Слушать онлайн песню MIKJA IME FEMIJERIA - Isea Çili (Albania):

O, mikja ime femijëri
Ty te lutem me mua rri
Në shpirt e ndjej tani
Ti nuk vjen pëersëri
Ti nuk vjen,unë e di

Ti në zemër ndez
Në ndër vite pranverën përcjell
dhe në shpirt shkëlqen si një diell
Plot ngjyra si nje ylber

Femijëri ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me këngë ty të këndoj
Me ëndërrat dhe përrallat
Shumë histori të rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot

Ti në zemër ndez
Në ndër vite pranverën përcjell
Dhe në shpirt shkelqen si një diell
Plot ngjyra si një ylber

Fëmijeri,ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me kengë ty të kendoj
Me ëndrra dhe përralla
Shumë histori te rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot

Do mbetesh dashuri
Kjo fëmijeri
Zemrën time ndez
Jetës i jep shpresë
Mikja ime mire
Ti çdohere më kupton si çdo fëmije
Pranë meje ti qëndron

Fëmijeri,ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me kengë ty të kendoj
Me ëndrra dhe përralla
Shumë histori te rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot

Fëmijeri,ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me kengë ty të kendoj
Me ëndrra dhe përralla
Shumë histori te rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sotПонравилась песня? Оставьте комментарий, поделитесь своим мнением.